Opened 5 years ago

Closed 5 years ago

Last modified 5 years ago

#498 closed Bug (fixed)

last vsfilter 2.40.1948 can not show .ssa&.aas subtitles

Reported by: betaking Owned by:
Priority: normal Milestone:
Component: General Version: nightly, specify
Severity: major Keywords:
Cc: Evaluation:

Description

today i play some avi files use last vsfilter 2.40.1948 can load .ssa&.aas subtitles! but can not see subtitles!so i use this build
http://code.google.com/p/vsfiltermod/downloads/detail?name=VSFilter.zip&can=2&q= subtitles can see!

Attachments (2)

2010-05-26_203740.png (197.5 KB) - added by betaking 5 years ago.
picture1
2010-05-26_204036.jpg (82.9 KB) - added by betaking 5 years ago.

Download all attachments as: .zip

Change History (6)

Changed 5 years ago by betaking

picture1

Changed 5 years ago by betaking

comment:1 Changed 5 years ago by kinddragon

  • Component changed from New to Need Info

Please attach sample with subtitles

comment:2 Changed 5 years ago by betaking

new repot today i use ffdshow or decoder thi is avi filie the bug no longer appear and use Internalcodec and Internal Subtitle renderer or use last vsfilter the bug no longer appear! if i use Koepi's XviD Codec 1.2.2-07062009 and last vsfilter bug haapen agin! bug i use Koepi's XviD Codec 1.2.2-07062009 and Internal Subtitle renderer or this build http://code.google.com/p/vsfiltermod/downloads/detail?name=VSFilter.zip&can=2&q= the bug no longer appear!
sample with subtitles you can download at http://uploaded.to/file/ofys6e!

comment:3 Changed 5 years ago by kinddragon

  • Resolution set to fixed
  • Status changed from new to closed

comment:4 Changed 5 years ago by anonymous

  • Milestone 1.4 deleted

Milestone 1.4 deleted

Note: See TracTickets for help on using tickets.